Stephan van Gelder

Introductie Inner Journey Program

Wij zijn energie en jouw energie wordt gedurende ons leven geprogrammeerd. Geprogrammeerd via je genetica en hoe je bent opgevoed. Stel je voor hoe je alles om je heen hebt opgenomen vanaf de eerste dagen van je geboorte tot aan je puberteit en verder.

Hoe veilig, veilig, stabiel, ondersteund en zorgzaam was deze periode? Hoe werden je zintuigen, gedachten, emoties en gedrag al op jonge leeftijd geprogrammeerd? Hoe heb je tijdens het leven onbewust en onbewust je energiecentra getraind om te zien, voelen en denken waarmee je alles kunt plannen, coördineren, ondersteunen en verbinden?

De Purpose Scan 

We hebben allemaal onze eigen unieke conditionering. Sommige energiecentra werken hard voor je, andere gebruik je niet en daarom heb je je eigen manier ontwikkeld om met wat er elke dag gebeurt om te gaan.

De manier waarop je hebt leren omgaan met alles kan je als een vorm van ‘overleven’ zien en daardoor worden we naarmate we ouder worden meer en meer met allerlei problemen, verlangens en uitdagingen geconfronteerd. Mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch.

Het begrijpen van jouw energieblauwdruk is essentieel. Dit inzicht zal je helpen te beseffen dat jouw realiteit van vandaag het resultaat is van wat lang geleden is gebeurd. Deze zelfrealisatie van je energieblauwdruk is de eerste belangrijke stap die je moet zetten. De Purpose Scan geeft je dit inzicht en onze eerste sessie helpt je te beseffen waarom je staat waar je nu bent en waarom je voor bepaalde vragen of uitdagingen staat of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er nog meer is.

Als iemand bijvoorbeeld veel voelt en anderen veel helpt, kan het zijn dat hij of zij het moeilijk vindt om grenzen te stellen, alleen maar geeft en niet neemt, van buiten naar binnen leeft, zich rusteloos voelt, aarzelt om anderen te confronteren, worstelt met de liefde en met eigenliefde en gevoelig is voor afwijzing. Een ander voorbeeld kan zijn dat iemand veel nadenkt en alle uitkomsten borgt en controleert. Het hoofd is de hele tijd bezig en gedachteloos zijn is moeilijk. Er gaat veel energie naar wat hij of zij voor ogen heeft, loslaten is moeilijk en veel moeite en energie gaat naar het plaatje in het hoofd dat door anderen moet worden bereikt en geleverd.

Dit zijn twee voorbeelden, maar geloof me, er zijn nog veel meer patronen en elk van deze patronen veroorzaakt een verscheidenheid aan gedachten, emoties en gedragingen. Ze waren nuttig bij het creëren van het bedrijf en in het ondernemen en het leven, maar ze hebben ook nadelen en zorgen voor de realiteit waar je je nu in bevindt.

Conscious Workout 1 – bewust en bewust worden

Bewust en bewust zijn is de tweede stap die je moet nemen. Nu je het weet en ziet kan de verandering beginnen. In de eerste Conscious Workout duiken we in jouw  blokkades en schaduwkanten van het ego en welke beperkende overtuigingen, persoonlijkheden en maskers dit ego heeft. Je gaat inzien in hoeveel energie er verloren gaat bij het in stand houden van het geconditioneerde zelf en ego. Na deze eerste training bepalen we wat je nu doet en hoe je je nu voelt en hoe hoe je zou willen handelen en je zou willen voelen. Tot onze volgende workout houd je bij wat je ervaart en ervaar je nu bewust van alles en wat er gebeurt.

Conscious Workout 2 – verander het script

Omdat energie jarenlang is geprogrammeerd en geconditioneerd, is het moeilijk om het weer in een natuurlijke staat te laten stromen. Maar zoals ik al eerder zei met onze bewuste geest kunnen we zien en met onze wilskracht kunnen we veranderen. Omdat oude energie en gedrag sterk is en vastzit, zijn er allerlei methoden om de energie weer te laten stromen. We kunnen ons bewustzijn en bewustzijn in het hier en nu gebruiken om te zien, we kunnen mindful zijn, we kunnen ons verbinden met wat we voelen en nieuwe verbindingen aan gaan maken in hoe we denken, voelen en ons willen gedragen. In de tweede bewuste workout op basis van waar je nu bent en waar je naartoe wilt zal je een nieuwe realiteit betreden. Dit zal leiden tot wakker worden, helderheid, ervaren van zelfleiderschap en allerlei nieuwe gevoelens en gedragingen. Je ervaart een nieuwe realiteit, een onontdekt potentieel en hernieuwde energie. Je essentie en doel hebben nu een kans om te ontstaan.

Daarnaast starten we in de tweede bewuste training ook met allerlei technieken om onze energiecentra te openen en te verbinden. Visualisatie, meditaties, focussen, energiewerk, mindfulness, lichaamswerk, ademwerk en andere technieken gebruik  ik gebruik om ervoor te zorgen dat de energie gaat stromen vanuit de kern van je wezen. Voorbij het denken en de geconditioneerde persoonlijkheid verbinden met je  hart en ziel. We eindigen deze sessie met het trainen van de technieken die je zelf kunt doen om je beter te voelen, meer ontspannen te worden, gebruik te maken van de intelligentie van je lichaam en hart, stress en zware gedachten te overwinnen, je energie te veranderen, je gevoelens te veranderen, open te staan ​​en te laten energiestroom natuurlijker. Ook scherpen we nog een keer aan waar je staat en waar je heen wilt en wat de vervolgstappen zijn.

Conscious Workout 3 – laat energie stromen

In de derde sessie duiken we nog dieper in jouw. We bepalen waar je bent, hoe je je voelt, hoe de energie natuurlijker stroomt en welk deel van jou opkomt en nog meer je aandacht wil hebben. In deze sessie laat ik je ook een bewust verbonden ademwerksessie ervaren. De vragen bij het starten van je innerlijke reis worden beantwoord en je gaat leven vanuit een ander perspectief. Ongeconditioneerd en meer trouw aan jezelf.

Hoe we samenwerken

In deze vier sessies van 2-3 uur duik je diep in jezelf. Een innerlijke reis voorbij het ego en conditionering die je levensenergie laat stromen en je doel en essentie op een holistische manier zal laten ontstaan.

Alles wat ik weet zal ik delen en je zult een meer bewuste en bewuste leider worden die begrijpt wat het betekent om te leven en te creëren vanuit het hart en je unieke energie, terwijl je je moeiteloos manifesteert op een gezonde, verankerde, medelevende en liefdevolle manier.

De sessies zijn één op één en vinden persoonlijk plaats. De Purpose Scan in rapportvorm, een samenvatting en een opname van de sessie worden achteraf meegestuurd.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.