Even voorstellen ....

Hi ik ben Stephan en ik ben mijn hele leven al bezig om op allerlei manieren het beste uit mensen te halen. In 1993 startte ik het bedrijf Integron. Groeien, groter worden en geld verdienen waren mijn drijfveren. Inderdaad ondernemen vanuit ego en niet in verbinding met mijzelf. In 2008 liep ik spaak in mijzelf en startte de reis naar binnen. 

De paden van het ondernemen en mijn zelfontwikkeling kwamen in 2019  bij elkaar. Ik had net enkele maanden het bestuur van mijn bedrijf Integron overgedragen, verhuisde van Rotterdam naar Amsterdam en sprak in deze periode met veel bevriende ondernemers over mijn passie om het bewustzijn te vergroten. Ergens diep van binnen herkenden zij zich in het verlangen om zichzelf en de ondernemende energie verder te onderzoeken. Men had het gevoel dat er nog zo veel meer in zat. Niet klem zitten in zichzelf of in het bedrijf, doen wat leuk is en een purpose vervullen. Inner Journey Guide was geboren!

De ondernemers die ik gids uiten aan het begin van hun innerlijke reis vaak verschillende doelen. De een wenst meer inzicht in zichzelf of heeft het gevoel niet alles uit het potentieel te halen. Het zoeken naar een purpose noemt men vaak. Soms vanuit een brandend verlangen maar vaak ook vanuit een nieuwsgierigheid of avontuur naar het onbekende. Het kan ook gaan om het doorbreken van obstakels. De een ervaart zoveel te moeten en daardoor stress en drukte en geen balans. De ander zit in het hoofd en komt niet naar het gevoel of heeft moeite om zich echt met anderen te verbinden. Ook hebben veel (startende) ondernemers moeite om te groeien. 

Ik ben iemand die je richting geeft op je reis naar bewust ondernemen. Ik breng je naar relevante ervaringen, blijf je inspireren en je nieuwsgierigheid aanwakkeren en laat je andere wegen ervaren. Bewust ondernemen is een reis waar persoonlijke ontwikkeling en groei hand in hand gaan met het leren kennen van je persoonlijkheid en doorzien van je ego en conditionering. Raak bewust van je potentieel, ervaar je unieke energieblauwdruk en richt deze op jouw purpose. De Purpose Scan en de Conscious Workouts zorgen elke keer weer tot een verschuiving in bewustzijn en het leven en ondernemen in een andere realiteit. Onderneem en manifesteer moeiteloos vanuit het hart en ervaar balans en ontspanning. Dat maakt je vrij, blij en gelukkig.


Ik wil je graag leren kennen. Op Calendly kan je even een afspraak maken.

Onderneem jouw unieke blauwdruk!

Vul de Purpose Scan in

In een kwartier vul jij de purpose scan in die onthult wat 2 sterke en 2 onderbelichte kwaliteiten. Aanvoeren of in de toekomst kijken? Mensen verzorgen of helpen? Bouwen of verzekeren of vooral voor groei gaan? Deze unieke blauwdruk heeft het inzicht waarom je staat waar je staat en hoe je ten volle je purpose, potentieel en levensgeluk kan benutten en vergroten.

Purpose Scan gesprek

In een sessie van twee uur maak jij kennis met jezelf. Nog niet eerder kreeg je antwoord op de vraag wie je bent, waarom bepaalde vragen, gevoelens of gedachtes leven, hoe je jezelf in je vrij kunt zetten en gericht groeit naar bewust leven en ondernemen.

Conscious Workouts

In 3 sessies maak ik je bewust en kom je in een nieuwe realiteit met de eigenschappen van bewust ondernemerschap als uitgangspunt. Nieuwsgierig wat vele ondernemers voor jou meemaakten? Bekijk de aanpak hieronder.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.