Dit is gewoon slecht

Ga niet verzachten maar wees gewoon eerlijk dat iets niks is. Eerlijke woorden uit de mond van Trinko Keen, onze beste tafeltennisser ooit.

Trinko neemt je mee in de wetmatigheden van de topsport en hoe hij dit in het bedrijfsleven toepaste. Niet alleen toepaste maar vooral ook waar hij tegenaan liep. Omdat hij toch graag helemaal zelf het verschil wil maken begon hij zijn eigen bedrijf KEEN Integrations.
Deze podcast zal je vanaf de eerste seconde boeien. Scherp, eerlijk en zuiver geeft Trinko een inkijkje in zijn denken en handelen. Een bron van inspiratie. Ik ben dan ook heel dankbaar dat bewust ondernemen en leven door de ogen van topsporter Trinko belicht is.
Ben jij of ken jij een bewust ondernemer voor de podcast over Bewust Ondernemen en Groeien neem dan zeker even contact met mij op. Vrijdag 15 september heb ik nog een plekje voor een podcast vrij.

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.