In gesprek met Bob Seldenthuis

Werken aan je mindset, het grotere denken

Welkom bij alweer de 4e podcast Bewust Groeien. Dit keer een zeer inspirerend verhaal van Bob Seldenthuis. Bob begon al vroeg met werken en ondernemen. Hij is toen het ingenieursbureau Seldenthuis Enginering BV gestart en onlangs ook een Bouwadvies tak. Hij heeft er een mooie, gezonde onderneming van gemaakt. Inmiddels doet een collega de dagelijkse leiding zodat hij zich met het ondernemen, strategieën en ontwikkeling zowel aan het bedrijf aan zichzelf kan bezighouden. En hij tijd heeft voor nieuwe initiatieven, zo is hij 2 jaar geleden E-ports opgestart, een bedrijf dat caports en fietsenstalling met zonnepaneel daken maakt.

Deze podcast laat jonge ondernemers aan het woord die investeren in hun persoonlijke groei en ontwikkeling en met ziel en zaligheid hun onderneming daardoor laten groeien. Zij begrijpen dat zelfontwikkeling en groei in bewustzijn cruciale factoren zijn in het schalen van hun onderneming.

In deze podcast Bewust Groeien delen jonge ondernemers kwetsbare en moedige verhalen over hoe zij zelfontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand laten gaan met de groei van hun onderneming. Welkom bij de podcast Bewust Groeien!

#bewust #groeien #ondernemerschap

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.