In gesprek met Maarten Reijgersberg

In deze zestiende podcast neemt Maarten Reijgersberg je mee in zijn persoonlijke verhaal. In de podcast deelt Maarten open en kwetsbaar over zijn depressieve kant en hoe het leven en ondernemen met een depressie en medicatie eruit ziet. Het bedrijf Rauw CC weet hij samen met zijn team uit te bouwen tot een prachtig creatief bureau. Ook neemt Maarten je mee hoe hij terugkomend uit een burn-out het besluit nam om de dagelijkse leiding van Rauw CC over te dragen om zijn creatieve kant weer de ruimte te geven.

De podcast serie ‘Bewust Ondernemen / Inner Journey Guide’ inspireert ondernemers zoals jij naar meer zelfinzicht en groei in bewustzijn. Gezond, gegrond, voorbij het ego en conditionering, vanuit het hart en vooral ook impact- en purposegedreven ondernemen. Benieuwd naar jouw reis naar bewust ondernemen? Download de aanpak op www.innerjourneyguide.nl #ego #bewustzijn #ondernemen #purpose #potentieel #geluk

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.