In gesprek met Wieger Josemans

Keep on walking ­čĹç
podcast Bewust groeien

Soms moet je zelfs een aantal stappen terug doen om verder te kunnen komen. Dit deelt Wieger van Wooden Amsterdam met ons.

Hij vertelt hoe hij vanuit een familie bedrijf zelf bewust de leiding is gaan nemen en verkrijgen.
Ook kwam hij er achter dat bij veel omzet veel verantwoordelijkheid komt kijken en je juist daarom regelmatig tijd en ontspanning voor jezelf moet nemen.

Luister naar dit inspirerende verhaal over duurzame houten producten met een bewuste leiding die bewuste groei heeft doorgemaakt.

Deze podcast laat jonge ondernemers aan het woord die investeren in hun persoonlijke groei en ontwikkeling en met ziel en zaligheid hun onderneming daardoor laten groeien. Zij begrijpen dat zelfontwikkeling en groei in bewustzijn cruciale factoren zijn in het schalen van hun onderneming.

In deze podcast Bewust Groeien delen jonge ondernemers kwetsbare en moedige verhalen over hoe zij zelfontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand laten gaan met de groei van hun onderneming. Welkom bij de podcast Bewust Groeien!

#bewust #groeien #ondernemerschap

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.