Laat nooit iemand met zijn vuile voeten door je hoofd lopen 

Rens bouwt al heel wat jaren met veel energie aan zijn internetbedrijf Revisto. Hij las een post van mij dat je als ondernemer veel op je bordje hebt en veel tegelijk moet waardoor groei van je bedrijf moeilijk is. In mijn vorige bedrijf wist ik de operatie over te dragen om vervolgens aan mijn bedrijf te gaan bouwen en de ruimte te hebben om nieuwe dingen op te zetten. Dat wilde hij ook en zo maken we nu samen stappen.
In deze beweging naar groei kom je met de woorden van Rens allerlei mensen tegen die je positieve energie verstoren. Het is de kunst dan om deze mensen niet te lang in je hoofd rond te laten lopen en je dag te laten verpesten.
Rens vertelt enthousiast hoe hij ooit begin en welke grote stappen hij op dit moment maakt als bewust ondernemer nu hij snapt hoe hij in elkaar zit en meer en meer ruimte krijgt om vanuit zijn eigen kwaliteiten Revisto en zichzelf te laten groeien.

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.