Wanneer ga jij als ondernemer dingen afstoten?

Wijze woorden van Robin Bassie. Toen hij namelijk begon met zijn bedrijf Galileo Academy had hij namelijk nog niet kunnen bevroeden waar hij allemaal tegenaan zou lopen.

Het idee ontstond namelijk om mensen die aan de kant stonden, terwijl ze echt wel iets kunnen, een baan als IT’er aan te bieden.

Denk aan mensen met een autisme stoornis, ADHD of chronisch depressieve klachten.

Je begrijpt dat heel veel werk verzet moest worden om alles op de rails te krijgen en het bedrijf te maken tot wat het nu is.

Hoe deze mensen groeien, vertrouwen tanken, zich ontwikkelen in nieuwe vakgebieden en lol hebben in hun werk.

Robin ziet het dan ook als zijn missie om zoveel mogelijk mensen vanuit meerdere locaties in Zuid Holland als IT’er te scholen en aan het werk te helpen, mensen die wel willen maar nu buiten de boot vallen.

In deze podcast over Bewust Groeien en Ondernemen neemt Robin je mee in zijn ondernemersverhaal en waarom hij nu echt taken moet afstoten om zelf weer te groeien en zijn missie met Galileo Academy te vervullen.

Zelf ben ik ook klant bij Robin en ik ben super blij hoe Ricardo me steeds weer helpt dus daarom van harte aanbevolen om met hun samen te werken.

Dit is alweer de 70ste podcast die ik heb met bewuste ondernemers die zelfinzicht en persoonlijke groei voorop stellen en als belangrijkste voorwaarde van groei en succes.

Op 22 maart heb ik nog 1 plekje vrij!

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.