Word niet oer en oer saai

Probeer niet iedereen tevreden te houden want dat kan alleen als je oer en oer saai word. Prachtige woorden van Jelle Drijver.

Wees jezelf, wees uitgesproken, heb geloof en heb vertrouwen. Woorden van Jelle Drijver die sterk resoneerden in me. Aanpassen, naar de mond praten, inslikken, niet durven uiten en je idee niet opperen. Alles doen om maar aardig gevonden of niet afgewezen maar geaccepteerd te worden. Het heeft mij heel wat jaren gekost om vooral mezelf te zijn, me te durven uiten en niet steeds te denken wat anderen van me denken.

Luister naar dit bewuste verhaal van een uitgesproken ondernemer die met zijn bedrijf Peper in je Pand! zorgt dat scale-up hub Dotslash Utrecht swingt met blije ondernemers die hier gehuisvest zijn. Geweldig om mee genomen te worden in zijn avonturen als ondernemer.

Ben jij of wil jij ook in de podcast over Bewust Groeien en Ondernemen? Ik heb vrijdag 24 november nog 1 van de 5 plekjes over.

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.