Zorg dat je het financieel ook kunt bolwerken

Een eigen bedrijf opzetten vanuit niets dat gaat niet vanzelf. Hard werken, veel kosten moeten maken en de omzet die niet zomaar hoog genoeg is om je eigen salaris te betalen.

Jos Schipper verteld hoe hij jaren zelf duizenden deuren afliep om koffie aan bedrijven te verkopen voor een baas. Toen dat bedrijf werd verkocht besloot hij het zelf te gaan doen. Hij startte Blend Coffee. Daarmee wil hij niet alleen de kwaliteit van koffie in de kantorenmarkt naar een hoger niveau brengen maar ook de lokale boeren een eerlijke prijs bieden. Daarnaast is er sinds de oprichting een samenwerking met Nino’s de Guatemala, een gedeelte van de opbrengst van Blend Coffee wordt gebruikt om te voorzien in basis onderwijs op plaatsen in Guatemala waar dit niet vanzelfsprekend is.

Een podcastverhaal over bewust ondernemen en dat groeien echt niet vanzelf gaat. Jos laat zien dat een bedrijf bouwen, voor jezelf zorgen en impact maken hand in hand kan gaan.

Wil je met mij een podcast opnemen, heb je 3 of meer mensen in dienst en leef en onderneem je bewust, laat dan hieronder je gegevens achter.

Wil je meer weten over de purpose scan, de conscious workouts en de aanpak naar bewust ondernemerschap?

Deel dan even je email met mij om alle informatie te kunnen bekijken.