Alle reviews

Steven BottemaCEO - Ice World
Lees verder
Na corona, het uitbreken van de oorlog en de stijgende energieprijzen, zag het er voor mijn bedrijf niet goed uit.

Mijn leven was prima, maar onderbewust was ik gehaast en nam ik geen tijd voor ontspanning en reflectie. Ik voelde me onrustig en was veel bezig met wat er mis kon gaan.

Ik heb nu inzicht in mijn natuurlijke gedrag, valkuilen en ontwikkelpunten. Ik probeer ook bewust te handelen op bepaalde momenten, dat geeft rust nu ik mijzelf beter begrijp. Ik leef bewust, ben meer aan het voelen en geniet meer van het moment.

Door al deze zaken ben ik onwijs gegroeid als ondernemer. Ik doe weer wat ik leuk vind waardoor ik vol positieve energie zit. Het is helemaal bijzonder dat mijn positieve energie ook doorwerkt op de resultaten van mijn bedrijf, terwijl ik zelf minder nodig ben. Ik voel mij een gezegend mens!
Jeffrey WernerX-Road
Lees verder
Toen ik Stephan benaderde, zat ik na de verkoop van mijn bedrijf in een leegte. Ik had alleen maar hard gerend en opeens had ik geen richting meer. Ik had ook geen handvatten om hieruit te komen.

Stephan gaf mij met de Purpose Scan en het Inner Journey programma weer richting en handvatten. Ik ben erachter gekomen wat mij uniek maakt en wat ik nu daadwerkelijk wil. Ik kijk ernaar uit om hiermee de volgende stappen te zetten. Ondernemen vanuit mijn purpose met meer tijd voor mijzelf.

Iedere ondernemer die geen richting heeft of meer volgens zijn purpose wil ondernemen, kan ik van harte aanraden om Stephan te benaderen.
Rens de JongeRevisto
Lees verder
Ik liep zowel thuis als op mijn werk vast. Ik was vooral in mijn bedrijf aan het werk, met een team dat constant afhankelijk van mij was. Dit had natuurlijk ook een negatieve impact op mijn thuisfront. De balans tussen privé en zakelijk was volledig zoek. Ik voelde me klem en gevangen, alsof ik in een moeras zat en steeds dieper wegzakte. Ik wilde gewoon weer vrij zijn en de dingen doen die ik het allerleukst vind, maar ik wist niet hoe.

Toen ik bij de garage weer 2500 euro had uitgegeven aan mijn auto en een post van Stephan las, was het eerste dat door me heen schoot: “Waarom geef ik wel 2500 euro uit aan mijn auto en niet aan mezelf?” Dat was voor mij de druppel en ik legde contact.

Dankzij Stephan heb ik inmiddels een prachtige reis achter de rug, waarin mijn bedrijf in omzet en uren is verdubbeld. In 9 maanden tijd ging ik van 150 naar 350 uur met hetzelfde aantal mensen.

Maar nog belangrijker: ik heb weer rust en balans gevonden. De stress is uit mijn lijf en ik kan het thuisfront weer de aandacht geven die het verdient.